Tullinge

Frisör & Skönhetssalong


Typ: Företag

Rum: Salong


Nu har du en unik möjlighet att ta över en stor frisör- och skönhetssalong med en inarbetad kundkrets och väldigt låga utgifter.

Utgångspris:

790 000 kr

SÄKER FÖRMEDLING
kontakt@sakerformedling.se
+468 51 51 66 63

Fakta

FAKTA OM FÖRETAGET


Sammanfattning;

Hyra: 9 034:-/mån + moms (inkl. värme, vatten)
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Yta: 199 kvm
Hyresintäkter: ca. 13 000:-/månad
Pris: 790 000:-


Information;

Salongen är den enda i den nya stadsdelen Riksten i Tullinge. Ett område som fortsätter expandera! Lokalen är stor och fräsch efter nyliga renoveringar. Salongen har idag utövare inom skönhet som hyr in sig i verksamheten och är självgående vilket ger nya ägare möjligheten att hoppa in i en fullt fungerande verksamhet från dag ett eller utveckla vidare!

Verksamheten har många stamkunder då lokalen ligger i ett lugnt område där kunderna får sin behandling i lugn och ro, samtidigt som de erbjuds många tjänster i samma lokal så som klippning, ögonfransförlängning, botox, fillers, ansiktsbehandlingar, fotvård och massage. Den stora ytan gör att det även finns plats för fler frisörer och även t.ex. nagelteknolog och spraytan (utrustning för spraytan ingår)
Här kan man expandera något enormt genom att marknadsföra salongen och t.ex. erbjuda bröllopsuppsättningar och ha drop-in tider då det i nuläget endast är tidsbokningar.
Salongen har en stor frisördel med 3 klippstolar samt ett separat rum med 2 schamponeringsstolar. I lokalen finns även 6 rum med olika behandlingsutrymmen samt ett stort kök, 2 toaletter, tvättstuga och förråd.

– Bolagsaffär kan göras (Inga lån/leasing!)
– Lager finns (frisörprodukter)
– Bokningssystem via Bokadirekt.se
– Professionell hemsida
– Facebooksida med över 400 följare

Alla bilder

Karta

Kalkyl

Vad kostar nya företaget? 

Säker förmedling erbjuder dig som ska köpa företag en beräkning av kostnaderna. Om du önskar en kostnadsberäkning – kontakta oss.

Kontakt


+468 51 51 66 63

+46728 40 67 57

kontakt@sakerformedling.se

www.sakerformedling.se

Strandbergsvägen 61, 3tr
112 51 Stockholm Sverige

FÖLJ OSS


facebookgooglelinkedin
© 2017 SÄKER FÖRMEDLING
Integritetspolicy Användarvillkor Cookies Om webbplatsen Webmaster
Hemsida skapad av Focus@Media