Vasastan-Norrmalm

Café – Omsättning 5milj


Typ: Företag

Rum: Café


På ett toppen läge i centrala Stockholm ligger denna unika lokal med fantastisk takhöjd och ljusinsläpp genom stora fönster som täcker hela ytterväggen.

Utgångspris:

4 290 000 kr

SÄKER FÖRMEDLING
kontakt@sakerformedling.se
+468 51 51 66 63

Fakta

FAKTA OM FÖRETAGET


Sammanfattning;

Hyra: 64 000:- exl. moms, inkl. värme och vatten
Yta: ca. 167 kvm
Avtal: 9 år löpande 3år. 7,5 år kvar på nuvarande kontrakt
Omsättning: ca. 5 000 000:-
Pris: 4 290 000:-


Information;

En unik lokal med dragen svartplåtsventilation och fettavskiljare, dessutom är detta ett utav få caféer i Stockholm som har alkoholtillstånd! Här kan man enkelt bedriva till exempel en bistro som blir den självklara platsen för After Work.
I dagsläget kommer gäster dit just i detta ändamål mellan onsdag och fredag. De har en stadig kundbas om dagarna och luncherna är alltid välbesökta då det bjuds på vällagad mat. Ett ordentligt fullutrustat kök finns, så vill man bedriva en verksamhet med mer lagad mat är det redan väl förberett.
Öppettiderna är enkla att justera över då de närmsta grannarna är kontorslokaler. Ägaren idag har nöjt sig med service till kl 23 men det kan enkelt ansökas om förlängning av alkoholtillståndet.
Något som är helt fantastiskt är det långsiktiga kontraktet. Det är löpande med tre år och på nuvarande kontrakt har ni 7,5 år kvar.
På sommaren finns en fin permanent uteservering med platsbyggda bänkar längs hela lokalen med plats för ca 20 sittande gäster. Till sommaren som kommer finns det chans att utveckla uteserveringen till ännu fler platser.
Enligt en oberoende affärsutvecklare är det enkelt att utveckla detta till ett koncept med högre omsättning. Verksamheten säljs idag som café med alkoholtillstånd, men kan utvecklas till tillexempel Bistro, À la carte eller Burger bar. Det finns idag inget avtal med bryggeri, men det är enkelt ordnat.
Då hela lokalen är av hög standard finns det egentligen ingenting som behöver göras.

Leasing på 500 000 sek finns att överta

Alla bilder

Karta

Kalkyl

Vad kostar nya företaget? 

Säker förmedling erbjuder dig som ska köpa företag en beräkning av kostnaderna. Om du önskar en kostnadsberäkning – kontakta oss.

Kontakt


+468 51 51 66 63

+46728 40 67 57

kontakt@sakerformedling.se

www.sakerformedling.se

Strandbergsvägen 61, 3tr
112 51 Stockholm Sverige

FÖLJ OSS


facebookgooglelinkedin
© 2017 SÄKER FÖRMEDLING
Integritetspolicy Användarvillkor Cookies Om webbplatsen Webmaster
Hemsida skapad av Focus@Media