Organisation

Säker Förmedling tillhör Q Brothers Holding AB och är en del av företagsförmedling även internationellt. Vi har en gedigen kunskap med en stark position i vår bransch.

Vi är på ständigt jakt efter nya medarbetare för att lyfta vår verksamhet. Intern och extern är vi måna om de som arbetar hos oss. Vår kärnpunkt är våra företagsmäklare.

Välkommen till Sveriges mest vassa Företagsmäklare, Säker Förmedling

Verksamhet

Säker Förmedling arbetar som företagsmäklare och medverkar vid försäljningar och köp av företag samt vid värderingar. Verksamheten bedrivs i hela landet från Helsingborg till (lite högre upp än Stockholm). Genom de lokala kontoren bygger vi upp både kompetens, erfarenheter och kännedom om den lokala marknaden där våra kunder verkar. Vi har vidare ett löpande erfarenhetsutbyte inom Säker Förmedling. Med oss vid din sida står du aldrig ensam.

Våra företagsmäklare har flera  års egen erfarenhet av företagande i någon form. Därigenom har vi också en stor kunskap och förståelse för de frågor som rör små och stora företag. Genom vår erfarenhet och våra analysverktyg kan vi på ett överskådligt och enkelt sätt beskriva varje företags framgångsfaktorer, konkurrenskraft och återbetalningsförmåga. Vi arbetar strikt konfidentiellt i alla led och med en metod och ett arbetssätt som är helt anpassat för den typen av företag och som ger resultat.

FÖLJ OSS


facebookgooglelinkedin
© 2017 SÄKER FÖRMEDLING
Integritetspolicy Användarvillkor Cookies Om webbplatsen Webmaster
Hemsida skapad av Focus@Media