Om oss

Vi är Säker förmedling

Säker Förmedling har under flera år funnits med i olika förmedlingar och har utvecklats över tid från lilla kontoret i Helsingborg till Stockholm, Hornsberg. Vi har huvudkontoret i Helsingborg men vi arbetar över hela landet där man söker utveckling och tillväxt.

Vill du bli en del av Säker Förmedling?
Vi söker filialer just nu i:
– Jönköping
–  Norrköping
–  Göteborg
–  Karlstad

Tveka inte att kontakta oss.  Maila vår VD för en vidare dialog, vd@sakerformedling.se

Säker Företagsförmedling

Värderar och förmedlar företag, som är till försäljning. Vi arbetar diskret och proaktivt och håller ett högre tempo i alla steg. Genom vårt arbetssätt fungerar vi som projektledare. Från att presentera nya hyresgästen för BRF privata hyresvärdar, förvaltare samt kommun och landsting. Till att hjälpa till presentera ditt koncept. Vi axlar ditt ansvar utan svårigheter.

Våra framgångsfaktorer – ett gediget och kvalificerat analysarbete, noggranna värderingsmetoder och framtagandet av intressenter tillsammans med ett effektivt, professionellt och i högt tempo genomfört säljarbete ger resultat. Vi skyddar också de värden vi har i uppdrag att förmedla genom en noggrann sekretesshantering.

Enkelt kan det beskrivas enligt punkterna nedan, men innehållet är mer omfattande än så och för att uppnå bästa resultat så får man bara en chans att göra ett första intryck. Låt oss hjälpa dig med försäljningen av ditt företag/rörelse.

  • Analys av verksamhet och finansiell information samt värdering
  • Sammanfattas i en professionell beskrivning
  • Finner rätt köpare, metoderna anpassas efter uppdragets förutsättningar
  • Behjälplig i kontakten med köparens finansiärer
  • Förhandling via avtal till likvid i bankHör gärna av dig så får vi träffas för att bättre beskriva på vilket sätt vi kan hjälpa dig med just din försäljning.

Kontakta oss gärna: 08 51 51 66 63 – 072 840 67 57 – kontakt@sakerformedling.se

FÖLJ OSS


facebookgooglelinkedin
© 2017 SÄKER FÖRMEDLING
Integritetspolicy Användarvillkor Cookies Om webbplatsen Webmaster
Hemsida skapad av Focus@Media